Румънеца и Енчев представиха новия си сингъл "Пак на море" в страната

След официалното представяне на най-новия сингъл на Румънеца и Енчев feat. Turbo B (SNAP!), N.A.S.O & Мариета – "Пак на море", момчетата от най-популярното българско хип хоп дуо осъществиха, невиждан до сега, промо тур в покрепа на новото си парче. В рамките на 3 дни, „въоръжени” със своята луксозна лимузина, изпълнителите “бомбардираха” едни от най-актуалните нощни заведения в София, Пловдив и Варна.С неочакваната си и предварително не анонсирана поява в над 20 актуални клуба, артистите поднесоха невиждана изненада за своите фенове и получиха изключително ласкави коментари и бурни адмирации за новия си музикален проект.

„Искахме да сме максимално близо до нашите фенове, да чуем мнението им, да усетят енергията на новото парче. За това този път подходихме по този начин. Решихме да подарим едно страхотно преживяване на нашите фенове, като абсолютно неочаквано се появим в клуба, излезем на сцената и представим новият ни сингъл "Пак на море". Щастливи сме от факта, че парчето се приема страхотно – феновете ни заливат с комплименти, доста колеги се обадиха да ни поздравят за новия проект, радио станциите харесаха песента от първо слушане, получихме доста позитивни коментари и от чуждестранни музикални компании. И така като гледам прогнозата на Turbo B (SNAP!) ще се окаже вярна – този път наистина „изригнахме със 100 хит”, разпалено обяснява Румънеца.

„Освен, че съм супер щастлив от коментарите на феновете в социалните мрежи, песента генерира и много сериозен интерес в сайтовете за видео споделяне, като за първите няколко часа от пускането си в медийното пространство регистрира над 20 000 гледания/слушания, което е доста впечатляващо, поради факта че парчето дори няма още официален видеоклип. Към настоящия момент усилено работим по създаването на видеото към "Пак на море" и може да сте 100 % сигурни, че това ще е най-якия клип досега, който сме правили.”, допълва Енчев

Сингълът е втора колаборация на Румънеца и Енчев с легендарния Turbo B от SNAP!, след “Don’t Cha Know”, реализиран през 2009г., и се излъчва в българския радио ефир в радио и денс версия. В новия летен хит на дуета е включен семпъл от популярната мелодия от саундтрака към филма „Полицая от Бевърли Хилс” на Harold FaltermeyerAxel F, за чието използване артистите получиха безпрецедентно разрешение от автора на оригиналната композиция. Музиката е дело на Георги Енчев, Адриан Рачев-Румънеца и Атанас Георгиев – N.A.S.O, текста – Георги Енчев и Durron Butler (Turbo B, SNAP!), аранжимент – Адриан Рачев – Румънеца и Атанас Георгиев – N.A.S.O. По подобие на хита от 2011г. Слънцето и ти и в новото парче припева се изпълнява от младата певица – Мариета.

Сподели в: