Румба Афисионадо и Поли Генова представят „Bueno“ на 12 октомври

На 12 октомври в Sofia Live Club Румба Афисионадо ще отбележат подобаващо третия си рожден ден. След четиримесечно отсъствие от софийската сцена, музикантите ще представят новия си сингъл – “Bueno”.

Парчето е съвместен проект с Поли Генова и ще бъде част от новия албум на групата, по който в момента те работят. “Bueno” е изцяло на испански, с който Поли Генова се справя с лекота. В това ще се убедят посетителите на клуба на 12 октомври.

След като цяло лято горещата латино формация вдигаше на крака феновете във всички барове на плажа и пълнеше клубовете по Черноморието, сега момчетата от Румба Афисионадо обещават вълнуващо парти за почитателите си в София.

Кристо и компания ще изпълнят пространството в Sofia Live Club със страстни латино ритми, чувствени испански мелодии и огнено фламенко, които предполагат много танци и радост. За това ще се погрижат обичайните заподозрени Христо Коликов – Кристо, Симеон Иванов и Цветан Андреев. С тях на сцената ще бъде Поли Генова, както и гост музикантите Орлин Цветанов – цигулка, Живко Василев – кавал, Калин Жечев – пиано, Алекс Нушев – бас.

Началото на събитието е 22:00 часа. Билети могат да се купят на предварителна продажба от мрежата на Ивентим на стойност 10 лв., а в деня на концерта цената им ще бъде 12 лв.

Сподели в: