Росица Ганева, Б.Т.Р. и др. ще участват в Рождествен концерт

Естрадната лъвица Росица Ганева и още куп звезди ще вземат участие в Рождествен концерт, който ще се състои в зала 1 на НДК на 13 декември от 19 часа. Графа, Дони и Нети, групите “Те” с Преслава Пейчева и “Б.Т.Р.” и детската вокална студия “Бон-бон” също ще се включат в празничното шоу. Ще участват още хор “Св. Йоан Кукузел” и сборна християнска формация “Рождество” – с ръководител Стефан Врачев, а Росица Ганева и “щурецът” Пеци Гюзелев са специални гости.

В концерта ще бъдат изпълнени само коледни песни – както популярни световни шлагери за светлия християнски празник, така и съвсем нови, авторски. Финалът е запазен за вечния хит “Merry Christmas” и в неговото представяне ще се включат всички участници.

Организатор на проявата е фондация “Рождество”, а цените на билетите са народни – най-евтините са по 10 лева., за да може всички почитатели на коледните песни да съпреживеят със звездите този уникален концерт.

Любопитна подробност е, че по време на рецитала самата Роси Ганева ще отпразнува своя рожден ден, тъй като личният й празник съвпада с датата на шоуто. Каква изненада е подготвила за колегите си зад кулисите, певицата на хитовете “Сляп ден” и “Безумни желания” отказва да разкрие предварително, но е категорична, че торта ще има.

Сподели в: