Романтична компилация с балади Pure Ballads

За най-нежния празник в годината – Денят на влюбените, Вирджиния Рекърдс е приготвила романтична компилация, с която да изненадате вашата половинка или просто да направите деня и прекарването ви заедно още по-красиво.
В компилацията са събрани както едни от най-горещите поп и аренби балади, така и превърнали се вече в класики парчета. Феновета на алтернативната музика също ще са доволни. В албума са включени парчета на The Feeling, Razorlight и KT Tunstall.

Gwen Stefani – Cool – безгрижната, електро любовна песен е от албума L.A.M.B на дивата. “Cool” разрушава неприятното чувство на размяна на вещите между двама бивши влюбени със звучене, напомнящо на мощните балади от 80-те.

Take That – Patience Феноменалните Take That се събраха след 10 години и… светът стана по-красив. В компилацията е включено спиращото дъха първо ново парче на Take That – ‘Patience’.

The Black Eyed Peas – Don’t Lie – парче, за което will.i.am казва, че е родено от истинско преживяване, свързано с лъжа от бивша приятелка. “Това е песен за признания, извинения и осъзнаване на грешки. Тя е за това да бъдеш мъж или жена – възрастен – и да се изправяш пред ситуациите честно”.

Rihanna – Unfaithful
– завладяваща песен в която, както подсказва името, се пее за разбито сърце и раздяла. Написано в съавторство с Ни-Йо и Старгейт, парчето разказва за една трагична връзка, в която единият започва да мами другия. В този случай момичето е измамено. “В много песни мъжете говорят за изневерята като някаква игра. За мен Unfaithful не е само за това да се увлечеш по друг, а за болкта, която причиняваш.” – споделя Риана.

Mika – Love Today – Албумът му Life In Cartoon Motion, oт който е и мегахита Love Today бе определен като микс от Бек, Принс, Сизър Систърс и Ти-Рекс. Но всички сравняват гласа му с точно един определен певец. “Невероятно е да ме сравняват с Фреди Меркюри” – казва 23 годишният изпълнител. “Казаха ми го още преди да запиша албума. Сравнението с Фреди е комплимент. Той е гений, един от най-добрите, които някога са се раждали”.

Сподели в: