Романтика с Майли Сайръс във филма "Последната песен"

Във филма „Последната песен” Майли Сайръс играе тийнеджърката Рони, която предпочита да бъде в Ню Йорк вместо с отчуждения си баща (Грег Киниър) в малкия град, в който той живее. Получил шанс да прекара лятото с дъщеря си, той се опитва да се свърже с нея чрез единственото общо нещо помежду им – музиката. История за семейството, приятелството, тайните и спасението, но и за първата любов и втория шанс.

Във филма освен бурни чувства има, разбира се, и въздействащи музикални теми в изпълнение на актрисата и певица Сайръс, позната на зрителите от ролята на Хана Монтана. По време на снимките Майли, която свири на китара, овладява и изпълненията на пиано.

Екранен партньор на Сайръс е изгряващата австралийска звезда Лиам Хемсуърт, който играе Уил – момчето, в което Рони се влюбва.

„Последната песен” е романтичен филм, първият за който самият Никълъс Спаркс създава сценарий по свое произведение. Автор на бестселъра „Последната песен” той е сред най-продаваните съвременни писатели с 15 издадени романа зад гърба си. Сред филмите по негови произведения са „Тетрадката”, „ Незабравимата” и „С дъх на канела”.

В лентата участват още Кели Престън, в ролята на Ким, майката на Рони, и Грег Киниър в ролята на бащата Стив. Режисьор е Джули Ан Робинсън.           

Премиерата на филма в България е на 7 май 2010.

актьори: Кели Престън, Майли Сайръс, Лиам Хемсуарт, Грег Киниър
режисьор: Джули Ан Робинсън | продуцент: Адам Шанкмън, Дженифър Жибгот | сценарист: Никълъс Спаркс

Сподели в: