Рок парти посветено на Lordi

Докато чакаме финландците от Lordi да посетят България през март, може да се развихрим на рок партито с маски в тяхна чест. Организаторите АРТ БГ канят всички фенове на твърдия звук и здравия рок, да отидат на парти в клуб "Маската", посветено на победителите от "Евровизия" 2006г. Организаторите приканват всички да се подготвят с оригинални маски или костюми, като за тези, които бързат да дойдат след работа, ще се раздават маски на входа на клуба.

За музиката ще се грижи най-добрият рок диджей, който ще пуска пaрчета на LORDI и на други групи с маски като KISS  и Slipknot и тематично свързаните заради пироефектите си Rammstein. Ще звучат още рок легенди като Motley Crue, W.A.S.P., AC/DC, Motorhead , Twisted Sister и много други.

Рок парти на 25 февруари (сряда) от 19.00 часа в клуб "Маската". Входът за всички рок фенове тази вечер ще бъде свободен.

Билетите за концерта на Lordi на 6 март 2009г. все още се продават на промоционална цена от 35 лв. само до края на февруари в мрежата на Eventim и на касата на НДК, след което ставт 40 лв.,a в деня на концерта – 45 лв.

 

Сподели в: