Рокендрол от Детройт в Пловдив

След като подгряха Blind Melon за американското им турне, американската група SSM се прехвърля в Европа за 30 самостоятелни концерта – промоция на третия им албум „Break Your Arm For Evolution”. John Szymanski (синтезатори, вокали), David Shettler (барабани) и Marty Morris (китара, вокали) пристигат по покана на клуб Lebowski за един единствен концерт в България.

Стилът на SSM може да се определи като благородна смес между американски и британски влияния, реплика към Beck, Liars, The Rapture, Medeski-Martin-Wood, Pulp, Blur и Primal Scream. Любителите на съвременния рокендрол ще бъдат разтърсени от музикалния коктейл на триото – пробивен електро-диско-фънк-рок звук с блусарски Hendrix китари и много ритъм.

Подгряващи на шоуто ще са местното алтернативно  трио Subwaй – млада и обещаваща група, която не се страхува да прави това, което харесва.
Билетите са на цена от 12 лв. на предварителна продажба и 15 лв. в деня на събитието. Продават се в магазините Music Center (Отец Паисий 5), магазини На тъмно, Office 1 Superstore и на www.ticketstream.bg

Клуб Lebowski (бившият PSS) се намира на ул. Гладстон 1 в Дома на науката и техниката, входът е от страната на р-т Central Park.
За контакти тел: 0898 302424 и e-mail: info@clublebowski.com
Повече информация, музика и видео на SSM можете да намерите на http://www.myspace.com/szymanskishettlermorris

Сподели в: