Род Стюарт издава коледен албум

Горещата лятна новина днес е за… предстоящия коледен албум от легендарния рок изпълнител Род Стюарт. Наскоро Род подписа сделка с музикалния гигант Universal Music, част от която е издаването на първия празничен албум на звездата. Изразителният дрезгав глас на певеца е перфектен за запис на коледни класики, като в тавата ще се включат и други топ имена от световната музикална сцена.

„Познавам се с Род и мениджъра му Arnold от много години и винаги съм искал да работим заедно. Род притежава един от най-отличителните и запомнящи се гласове в поп музиката. За нас е удоволствие да бъдем част от следващия етап в неговата успешна кариера”, споделя Lucian Grainge, Председател и Изпълнителен директор на музикалната компания.

„Чувствам се уверен, че ще си партнирам с моя колега Lucian и неговата забележителна компания – имаме най-добрия екип в целия бизнес”, развълнуван е Род Стюарт.

Със своя изключителен чувствен глас, умело писане на песни и пламенни изпълнения на живо, Род Стюарт е изградил една от най-успешните музикални кариери, създавани някога. В своята 50-годиша музикална история Род Стюарт е постигнал повече от 150 милиона продажби на албумите си и е създал множество класически хитове. Въведен е 2 пъти в Рок`енд`Рол алеята на славата и има цели 18 номинации за Грами. През 2007-ма е удостоен от английската кралица с престижната титла CBE (Commander of the British Empire).

През юли изпълнителят ще се отправи на турне, озаглавено Heart & Soul заедно със Stevie Nicks, а през септември ще има изяви в Колизеума на Cesar Palace в Лас Вегас.

Сподели в: