Рики Е Повери ще се срещнат с музикалните идоли на България

Италианското звездно трио „Рики е повери“, което ще изнесе свой концерт в София, пристига ден по-рано, за да се срещне с участниците в "Мюзик Айдъл".

Преди да излязат на голяма сцена на 12 май в НДК, Анджела Брамбати, Анджело Сотджу и Франко Гатти ще гостуват в третото издание на телевизионното риалити, където ще се срещнат с младите музикални таланти на България.

За концерта „Рики е повери“ ще кацнат на летище София с екип от шест музиканти, които ще подкрепят тримата певци с неповторими мелодии, накарали поколения почитатели да припяват и танцуват под звуците на популярните из целия свят композиции като Che Sara, Mamma Maria, Sara Perche Ti Amo и др.

Част от тях "Рики е повери" дариха на многобройната си българска публика през 2005 г., когато пяха в зала 1 на НДК заедно с популярната ни формация „Фамилия Тоника“ по повод приемането поканата за членство на България в Европейския съюз.

Билетите за концерта на 12 май 2009г. са на цени от 20 до 50 лв. и могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и в билетния център на НДК.

Италианското трио Ricchi E Poveri гостува в София

Сподели в: