"Рики е повери" пеят в София дни преди Коледа

Ricchi e Poveri – този отбор, пълен с чар и радост от живота пристигат  у нас на 21.12.2013 буквално след участие в Киев. Няколко часа по-късно ще излязат на сцената на зала 1 на НДК, за да представят хитове от целия си репертоар.

За пореден път тримата италианци предпочетоха да отдъхват в луксозния  хотел „Даунтаун“. След концерта им предстои една незабравима италианска вечер на българска земя в ресторант „La Muse“, който ще им предложи традиционна кухня, пресъздаден  чрез изтънчени ястия, приятно съчетани с дегустацията на изискани вина и изпълнението на любими джазови мелодии  и всичко това в компанията на видни италиански бизнесмени.

Имаме една чудесна възможност на 21.12.2013 от 19.00 часа в зала 1 на НДК  отново да се възхищаваме на  този отбор , пълен с чар и радост от живота : очарователната Angela Brambati, резервирания Angelo Sotdzhu, палавия Франко Гати.

Билети все още може да закупите в мрежите на EVENTIM.BG, както и на билетна каса НДК.
 
Още любопиттни подробности за Ricchi e Poveri:

Те са били заедно в продължение на почти 50 години, но когато излязат на сцената имат същата енергия като първата в Сан Ремо с хита "The Last Love", с който се изкачиха на върха на  класациите. Въпреки че първият им път заедно датира от 1967 г., все още „най- богатите и бедните„ – Ricchi e Poveri са обичани на 360 градуса.
Ярки, емоционални, изпълненията на актьорите са буквално тлеещи отвътре, покриващи огромни зали, в които феновете пеят песните им , независимо от това дали знаят или не езика. "Това е голямо удовлетворение за нас, за да получим  комплименти от момчета и момичета на по 30 години, които ни следват, пеят с нас – казва Angelo Sotgiu ,… " Наистина е вълнуващо ".

Но това е двадесет и първи век, и какво се случи в края на ХХ?

Накратко може да се опише с две думи – бурна дейност.

Завладяването на върха на класациите с песни, продуциране и албуми.

През 1981 напуска един от солистите на Ricchi E Poveri, Marina Okkiena, през това време, останалото трио трябваше да докаже, че е в състояние да спечели сърцата на феновете, и в този формат. Още на следващата година, светът пееше заедно с тях магическия супер хит "Вероятно, защото те обичам".

От 1994 г. насам, те са на световно турне. Това продължава повече от 19 години, а през това време няма  страна, включително Англия, Франция, Албания , Белгия, Грузия, Русия  и много други,  където заедно с  любимите изпълнители се чувства техния неизчерпаем оптимизъм, и се предава воля на емоции в унисон с танцувални ритми.

В действителност, дори в Cala Di Volpe , място, което през годините е бил домакин на най-доброто от световната музика от Elton Johnс с Anastacia , Andrea Bocelli през  Duran Duran и че това лято се готви да бъде домакин на Jamiroquai и Mary J. Blige , публиката третира Angelo Sotgiu , Angela Brambati и Franco Gatti като истински звезди .

В Москва Ricchi e Poveri бяха в средата на октомври, заедно с Morandi, Cutugno, Пупо, Matia Bazar и други за концерта, който отбелява събирането между Ал Бано и Ромина През септември триото беше в Ню Йорк и Торонто .

Сподели в: