Ретро–диско парти с приоритет към музиката на Michael Jackson

Да си припомним заедно най-големите хитове и отдадем почит към музиката на човекът със сребърната ръкавица и лунната походка, в деня, в който се е родил!

В края на лятото, DJ Marti G и ретро-клуб ”SOLO” подготвят специално ретро-диско парти с приоритет към музиката на Michael Jackson и The Jacksons. DJ Marti G – един от заклетите фенове на  Jacko в България се е погрижил почитателите на краля на поп музиката да се насладят и на уникална мултимедия, с най-добрите клипове и снимки на великия изпълнител, които ще се излъчват през цялата вечер на специално монтиран за целта екран.

„Надявам се, че „коктейлът” от музика и видео на Jacko който съм „забъркал” ще остане дълго време в спомените на всички, които ще присъстват на 29 август в клуб “SOLO”, след 23:00 часа. Очаквам да им подейства като освежаваща напитка в горещ августовски ден. И този път обещавам да задоволя и най-претенциозните вкусове на феновете на ретро и диско музиката.” – сподели Marti G.
Родният DJ е един от малкото фенове, който може да се похвали с пълната колекция оригинални плочи, дискове и dvd на всичките му сингли, албуми, концерти и клипове
Освен музиката на Jacko, DJ Marti G е подготвил и много други ретро-диско хитове, които ще поддържат тонуса и телата във форма на всички фенове и гости на клуба.

Сподели в: