Рекордни продажби на билети за госпъл хора на Обама

Билетите за горещото турне у нас на най-известния американски Харлем Госпъл Хор се харчат като топъл хляб, споделиха организаторите от АРТ БГ. Касите на Драматичния театър в Пловдив, Бургаската опера,НДК и ДКС – Варна отбелязаха рекордни продажби през изминалата седмица и дотук са продадени общо над 2000 билета. Все пак пропуски от всички ценови категории все още има, увериха организаторите.

Както е известно, гласовитият 12-членен състав ще премине през четирите български града през следващия месец както следва – в Пловдив на 9 и 13 ноември, Варна на 10 ноември, Бургас на 11 ноември и София на 12 ноември.

Интересът към госпъл хора, избран лично от американския президент Барак Обама да покрепи предизборната му кампания не случайно е голям, тъй като това е първата по рода си мащабна изява на госпъл изпълнители у нас. Особено внимание в рамките на четирите концерта на надеждата предизвикват трите песни на покойния Майкъл Джексън , които Харлем Госпъл хор ще изпеят с атрактивен госпъл аранжимент. Кои са те – засега музикантите ревниво пазят в тайна.

През следващата седмица ще имаме възможността да видим Харлем Госпъл Хор на живо в Стария град на Пловдив, където те ще направят кратка обиколка. Посещението на хора в града под тепетата е във връзка с предварителната промоция на турнето, както и с гостуването на артистите при някои популярни местни ВИП персони.

Билети за концертите на надеждата в памет на Краля на попа на Харлем Госпъл Хор могат да бъдат намерени както на локалните каси в четирите града, така и в мрежата на Eventim, магазини Германос, М Свят, Пикадили и Офис 1. Цените са между 20 и 50 лв.

Сподели в: