Рекламисти, продуценти, писатели и дизайнери от 8 държави пристигат в София за See It Be It Bulgaria: Next level

Социалната програма на Cannes Lions и Noble Graphics търси равенството между половете на 27 октомври в Inter Expo Center

Защо мъжете в рекламния бизнес получават повишение заради потенциал, а жените – при добро представяне? Каква е разликата в стереотипите спрямо двата пола на топ менджърски позиции и възможен ли е балансът между майчинство и кариера? Това са част от въпросите, на които лектори от 8 държави ще отговорят в рамките на See It Be It Bulgaria на 27 октомври в столичния Inter Expo Center. Социалната програма на фестивала Cannes Lions ще провокира визионерското мислене на родните специалисти в комуникациите за трета поредна година, благодарение на партньорството си с Noble Graphics.

Агенцията е единствения представител на България с отличие на форума, чиито престиж на глобално ниво в бранша е еквивалент на Оскарите. Преди три години криейтив директорът на Noble Graphics Мария Милушева попада в списъка на 15-те участнички от цял свят, допуснати до See It Be It в Кан. Тогава се заражда и идеята да пренесе най-добрите съвременни практики в рекламния бизнес и у нас.

„See It Be It не е програма или конференция, а по-скоро кауза. Нашата цел е повече хора, когато си мислят за успех, власт, бизнес, амбиция, визионерство, да си представят жена. И да искат да бъдат като нея. Истината е, че сме заобиколени от изключително много вдъхновяващи примери, от които има какво да научим“, казва Мария Милушева.

В рамките на See It Be It Bulgaria: Next Level тази година ще видим маркетинг директора на Nike Дейвид Пивк, основателят на движението Goodvertising и автор на едноименния бестселър – Томас Колстер и Мади Креймър – автор на „големия победител“ в рекламната пауза на Super Bowl – It’s a Tide Ad. В обмена на идеи и опит ще се включат и специалисти като Кира Роест – основател на Ad.Business Amsterdam, Джаки Джо Ханан – продуцент и основател на движението Equal Lens за равенство сред жените фотографи, и Йоана Замфир – криейтив директорът зад емблематичната кампания Bihor Couture.  Специален гост на изданието ще бъде Луис Бенсън –  фестивален директор на Cannes Lions Health, Lions Innovation, Lions Entertainment & eurobest.

See It Be It Bulgaria е с вход свободен, но със задължителна регистрация тук.

Медийни партньори на See It Be It Bulgaria са bTV Media GroupBulgaria On AirDnevnik.bg, Капитал, в. Монитор, в. Телеграф, сп. EVA, сп. Esquire, сп. Grazia, сп. In Globo, Метро Реклама

Сподели в: