Режисьор на Мария Илиева засне дебютен клип за 0 лева

Клип за 0, 00лв засне режисьорът Робърт Уау и  дебютира със сингъла – „Преструвам се”.Режис ьорът, чието дело е видеото на Мария Илиева –“ I like”, дебютира като изпълнител на българската музикална сцена с видео изцяло по негова музика, текст и аранжимент. „Преструвам се” е заснето в родината му Швеция и също е негова заслуга.

Идеята за проекта се ражда спонтанно, след кавга с приятелката му Мона, която също е лице познато на българската публика.

„Винаги можеш да заснемеш лъскав клип за хиляди левове, но с това не можеш да си купиш любов и одобрение от феновете”, споделя Робърт.

Изпълнителят работи усилено по още две нови парчета, като едното е в дует с  една млада звезда от България и ще бъде своеобразно продължение на “Преструвам се”.

Робърт Уау е плод на балканска любов. Родителите му са сърби. Бизнесът им ги отвежда в Швеция, където всъщност се ражда той . Преди да дойде в България работи като диджей в Палма де Майорка . Започва да учи кинорежисура в  НАТФИЗ през 2003-а. Печели няколко първи награди с дипломната си работа по късометражния филм “Diving” от фестивали в САЩ, Русия, Гърция и Сърбия. След това започва работа с изпълнители като Мария Илиева, Мона, сръбската звезда Сека Алексич и световноизвестния диджей Тиесто.

Сподели в: