Ревю на студенти във ВСУ

Неповторими, дръзки, талантливи!
Проект „Туника” – ревю на студенти на ВСУ от специалност „Мода и мениджмънт в модата”

Студенти от специалност "Мода и мениджмънт в модата" на Варненски свободен университет представиха своите нови идеи пред публика на 12 декември 2012 г. в МОЛ Варна.

Проект "Туника" провокира изкушените почитатели на модата с нови концептуални хрумвания – неочаквани силуетни решения и дръзки комбинации на обемни и релефни форми. Всеки има туника в гардероба си… ето защо студентите показаха как с много фантазия тази наглед обикновена дреха може да бъде вплетена в непредсказуеми комбинации. Вплитането на материи и цвят, вдъхновени от миналото носят съвременен ентусиазъм и духа на XXI век. Младите дарования на ВСУ предложиха на своите почитатели актуални решения, както за артистични, така и за по-консервативни вкусове.

Наградите бяха осигурени от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър” и от фирми спонсори. За смелостта да реализират свой проект още в началото на обучението си грамоти и награди получиха първокурсниците: Станислава Енчева, Жанет Оджакова, Жаклин Димитрова, Константина Атанасова, Габриела Армандо и Илиян Тенев.

Отличени бяха и студентите от трети курс: Алиса Ганева, Дими Янакиева, Татяна Тодорова и Милена Михова.

При реализацията на грима и прическите участваха приятелите на специалността от Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн.

Ревюто бе едно приятно преживяване, докосване до енергията и таланта на младите дизайнери от специалност "Мода и мениджмънт в модата" на Варненски свободен университет. Нещо различно, нещо с настроение!

Сподели в: