Рафи записва дебютния си сингъл в Лондон

Дни преди рождения си ден Рафи започва да се подготвя за записа на първото си парче с музикален продуцент работил с Ейми Уайнхауз и Марк Ронсън.

Дни преди рождения си ден на 29 януари, победителят от първия сезон на Х Factor в България Рафи Бохосян, започва подготовка на най-важния запис в кариерата си. Деветнадесетата годишнина на артиста му донесе не само победата в супер престижния музикален формат, но й най-желания подарък – дебютен сингъл, записан заедно с доказани професионалисти в музикалния бранш. Заедно с екип на „Вирджиния рекърдс” през февруари Рафи ще замине за Лондон, за да запише там дебютния си сингъл.

Трой Милър – музикалният продуцент, с който Рафи ще работи, е утвърден композитор, текстописец, продуцент и музикант, работил с Ейми Уайнхауз, Марк Ронсън, Ема Бънтън, Чака Кан, Грейс Джоунс и други световни имена в музиката. Песента на Рафи ще бъде на английски език и е създадена специално за него, в съответствие със собствените идеи на артиста за посоката на звучене, както и внимателно проследяване на представянето му в X Factor.

„Една от големите ми мечти е да отида в Лондон, но не съм си и представял да записвам песен там и то с такъв музикант. Разбрах, че освен композитор и музикален продуцент, Трой е и един от най-добрите барабанисти в Англия, което ме прави още по-щастлив, тъй като имам специално отношение към този инструмент. Това е уникален шанс за мен. Нямам търпение да тръгнем.”

Още на Kafene.bg:

Дони и Нети с видеоклип на песента "Искаш ли"

Йоанна Томова с премиера на видео към песента "A little longer"

Сподели в: