Рафи Бохосян и Funky Miracle отново с общ концерт в Sofia Live Club

На 14 ноември в в Sofia Live Club с Рафи Бохосян и Funky Miracle

След впечатляващия лайв, с който Рафи Бохосян отпразнува 21-ия си рожден ден в началото на годината в Sofia Live Club, един от най-харизматичните и талантливи млади артисти отново излиза на сцената на най-популярното столично заведение за музика на живо с група Funky Miracle.

Изключителните музиканти от фънк формацията, които през лятото създадоха незабравима атмосфера на концертите от Coca-Cola Happy Energy Tour, вече доказаха пред десетки хиляди фенове, че умеят да изпълняват еднакво добре както фънк, така и соул, R’n’B, поп и рок парчета, каквито ще прозвучат на 14-ти ноември в Sofia Live Club в с гласовете на Рафи и приятели. Този път към концерта ще се присъединят Део, Лео и Играта, както и други популярни имена от българската музикална сцена, чието присъствие ще остане изненада за гостите на събитието.

Това лято Рафи отново затвърди статуса си на един от най-продуктивните певци у нас. Заедно с лейбъла си Вирджиния Рекърдс той успя да реализира цели три хита. „Mr. Comandante” и „В нашия филм” отново бях във веселата и супер успешна компания на Део, Лео и Играта – 4D, а самостоятелният му сингъл „Нали така?” беше свежа и изненадваща колаборация с бургаския хип-хоп изпълнител Hoodini. В момента Рафи е в процес на работа по поредния си солов проект. Той обаче ще е с коренно различна стилистика от всичко, правено до момента от чаровния изпълнител, и ще го представи пред българската публика в съвсем нова светлина. Паралелно с това тече и подготовката на пролетната доза забавление от Рафи, Део, Лео и Играта, с която „великолепната четворка” ще усмихне широко феновете си.

Билети за Raffi & Funky Miracle Live могат да бъдат закупени на място в клуба на цена от 10 лева.

Сподели в: