Рапър и поп певица пускат съвместен видео сингъл – "Различни светове"

Видео сингълът „Различни светове“ на рапъра Константин Александров (Scar) и поп певицата Александра Александрова е вече  факт. Братът и сестрата са автори на текста, музиката е дело на младия Християн Иванов и Александра, аранжиментът е също на Християн, а записът и мастерингът са осъществени в студиото на Алекс Нушев. Режисьор и продуцент на видеото към песента е Анислав Върколашки – Avart, който е работил с Павел и Венци Венц, Жана Бергендорф, Silent City и др.

„Различни светове“ е песен за живота, за младите, които не трябва да се страхуват от грешките си, трябва да вярват, да се борят за мечтите си и да живеят тук и сега. Защо световете са различни? Защото любовта разкрива различни хоризонти и защото всеки човек е отделен свят. Във видеото са включени различни спортисти (free runner-и, байкъри, скейтъри). Едно от основните лица е петгодишният Георги и свързаната с него история на една стара китара.

Това е третият видео сингъл за Александра Александрова след „Ренесансово момиче“ и „Твоите очи“ с рапъра Бебо. „Постарахме се да направим нещо много истинско, непосредствено и да бъдем просто себе си. Освен това се радвам, че брат ми реши, че кака му вече е достатъчно готина, за да направи песен с него“, споделя с усмивка Алекс.
„Когато човек се раздели с някой много близък , който си е отишъл рано, започва да осъзнава, че не е безсмъртен и че трябва да изживява всеки миг, да обича силно и да не слага маски. Преди няколко години си обещах, че във всяка песен, която правя, ще има по нещичко за един такъв човек, който ми беше много близък приятел,“  разказва Константин.
„В „Различни светове“ има много истини, но и много надежда. Работихме върху видеото няколко седмици, снимахме на различни места в столицата, както и в Радомир. Не винаги имахме точно определен план, но точно, когато импровизирахме, се получаваше най-добре,“ сподели Аварт.

Scar и Александра обещават още „семейна“ продукция скоро.

Сподели в: