Рапърът NANA: Ще взривя сцената на SPICE Music Festival с най-големите си хитове

NANA e една от емблемите на световната музика, особено на  тази от 90-те. Феновете му в България са многобройни и винаги са щастливи, когато той пристига у нас. Почитателите ще могат да се насладят на част от неговото творчество и тази година, когато рапърът ще вземе участие в SPICE Music Festival . Ето какво сподели той специално пред Kafene.bg.

-Здравейте! Отново планирате да посетите България, този път за SPICE Music Festival 2020, който ще се проведе в Бургас през август месец. Как се чувствате тук?

-Здравейте! Винаги се чувствам страхотно в България. Обичам вашата красива страна… освен това се нуждая от шопска салата – веднага!

-Имате ли приятели у нас?

-Да, много! Особено в София.

-Какво сте подготвил за публиката в Бургас?

-Ще взривя сцената на SPICE Music Festival с най-големите си хитове, както и с някои нови парчета. Не можете да си позволите да го пропуснете!

Почитателите ми ще бъдат отведени на пътешествие през 90-те с моите най-големи класики като Lonely, Let It Rain, He’s Comin, Darkman, Remember The Time и други. Ще представя също така две нови песни, които ще бъдат премиерни за слушателите в България и по света.

-Вие сте една от любимите музикални звезди на 90-те. Каква е тайната Вашите песни да са все още така обичани?

-Може би трябва да попитате тези, които все още ги слушат. Предполагам, че песните ми носят на публиката вяра и сила, особено когато минават през труден период в живота си.

-Какво Ви вдъхновява?

-Бог, близките ми, умствената настройка на шампионите, музиката, талантливите музиканти.

-Кои са Вашите любими изпълнители?

-Започнах моята музикална кариера преди много години като диджей и е много трудно да отговоря на този въпрос. Бионсе, R. Kelly, Франк Синатра, Майкъл Джексън, Арета Франклин, Уитни Хюстън, Дрейк, Ед Шийрън и други… толкова са много.

-Слушате ли нова популярна музика? Какво харесвате в нея и какво – не?

-Не слушам много нова музика, рядко си пускам и радио.

-Можем ли очакваме нови проекти от вас?

-Да, скоро ще ви изненадам с още нови песни.

-Бихте ли ни разказал някоя забавна история от Ваш концерт?

-Всички концерти в живота ми са специални и забавни едновременно с това. Винаги срещам хора, които слушат музиката ми от години и ме чувстват близък. Те знаят името ми и неща за моя живот, а аз ги срещам за първи път. Не е ли странно?

Сподели в: