Рапърите Delinquent Habits с концерт в България

Delinquent Habits една от най-известните и обичани, хип-хоп групи идва на концерт в България. В края на 90-те именно Delinquent и Cypress Hill, достигнаха върха в музикалните класации с техния специфичен латино хип-хоп. Ще познаете техния уникален стил, когато чуете рапиране на испански и английски език (“Spanglish”) върху хип-хоп бийт, фънки звучене и множество тромпети, всичко това полято обилно с текила.

Delinquent, авторите на хита “Tres Delinquentes”,  пристигнат на българска земя, като част от европейското им турне съобщиха организаторите от Re-act. Освен техните стари хитове, групата ще представи и последния си албум –  „New and improved”. Новото в него е не само, швейцарския лейбъл който ги издава “PW Records”, но и новото MC , MC  Chente, който успешно замени MC Kemo the Blaxican в титулярния състав на групата.

Концерта ще се състои на 10 март 2008 г. в столичния клуб Black Box, датата вече е обявена и в официалния сайта на групата www.delinquenthabits.net. Билети може да закупите от мрежите на ” Ticketstream „ и “Eventim”, като първите 100 билета ще са на промоционална цена от 16 лв., след това цената ще е 20лв., а в деня на концерта 25лв.

Сподели в: