Ралица Ковачева – Бежан е "вещицата" в "Донеси ми главата на принца 2"

Актрисата, рекламно лице и известна дубльорка Ралица Ковачева – Бежан се е захванала с оригинални нови проекти. Ако не може да решите къде да отидете – на бар, на рок концерт или на театър – можете да посетите и трите едновременно на уникалното представление „Донеси ми главата на Принца 2” с нейно участие и на звездния екип, реализирал „Донеси ми главата на Принца” по произведението на Робърт Шекли и Роджър Зелазни преди 10 години – Филип Аврамов, Антон Тонев-Тони, Асен Блатечки, Росен Пенчев, Цветомир Иванов и Красимира Кузманова. 

Новият текст „Донеси ми главата на Принца 2 – Намери ми ангелско сърце” е написан от Росен Пенчев като независимо произведение, продължаващо трилогията на Зелазни и Шекли. Така бе създадено продължение на спектакъла, което е осъществено във формата на фентъзи рок комедия.

Действието на пиесата се развива в реалната обстановка на рок бар, собственост на вещицата Илит, в чиято роля Ралица майсторски се превъплъщава и ангела Бабриел. Зрителите ще пият питието си в компанията на сценичните герои – фантастични същества, ангели, демони, принца Филип Аврамов, съшит от различни човешки части… На сцената ще забива рок бандата на падналия ангел, превърнал се в рок музикант, а от мултимедийния екран ще вземат участие виртуални образи от други реални и нереални светове и измерения, един от които е нашумелият от хитовия сериал „Стъклен дом” Асен Блатечки.

Новият музикално театрален спектакъл беше игран за първи път в единствения подходящ и специално избран за случая рок клуб в София „Рок Театър” на 09 юни от 22.00 часа /зала Фестивална/, София.

В  момента се дублира на български и култовата анимация „Колите 2”. Един от новите герои е Холи Шифтуел, тайна агентка, която помага за спасяването на света, озвучена от британската актриса Емили Мортимър. На български супер шпионката говори с гласа на актрисата Ралица Ковачева-Бежан.

Сподели в: