Различното парти на 2-ри февруари

„United in Diversity Party" е специалното парти за 2 февруари в Ялта. Главните действащи лица в него ще са транссексуалната поп икона Amanda Lepore и нашумелият през последните години на американската клубна сцена рапър Cazwell.

„United in Diversity Party" е проект на SSS Production, по чиято покана в България пристига Аманда Лепор. Неговата цел е предизвикването на обществен дебат за това, че различната сексуалност не те прави различен човек.

Аманда Лепор е първият, най-известен транссексуален мъж в историята на Америка. Тя е икона, известна като модел, дизайнер, nightlife хостеса, клубен пърформър и бизнесмен. Популярността и успехът я правят топ – лице на Armani, SWATCH, M.A.C., Heatherette, Camp и др.

Образът й вдъхновява артисти от висша класа като муза на световноизвестния фотограф и режисьор Дейвид Лашапел, Сър Елтън Джон, Джейсън Ву. Като една истинска звезда, Лепор се прославя с благородните каузи, в които непрестанно взема участие, като дарява големи суми за благотворителност (кампания срещу СПИН и др.)

Другият гост зад пулта в Ялта на 2 февруари ще e популярният американски рапър, композитор и текстописец Cazwell. Известен с експресивността и провокативността, с която изразява своята хомосексуалност в музиката си. Затова е и приеман като един от най-скандалните образи за американския шоу бизнес.

Като част от кампанията „United in Diversity" е заснета специална фотосесия, която ще бъде изложена пред клуб Ялта в периода 25.01-02.02.2010г.. Лице на снимките е актьорът Ричард Ричардсон, който придоби популярност през последните години чрез превъплъщението си в образа на Наташа Рич.

Сподели в: