Разбираме ли сънищата си?

За книгата:
Съзнателно сънуване“ е пътеводител, който предлага съвсем нов поглед върху природата на сънуването.

Дейвид Гордън прави класификация на сънищата, учи ни как да ги разчитаме и как да ги прилагаме в реалния живот. Сънуването притежава огромна мощ. Сънищата ни подтикват да търсим нови начини и ни принуждават да се изправим очи в очи с важни духовни въпроси, които иначе не бихме си задали.
Но каква е целта, крайната точка, към която ни тласкат нашите сънища. Накъде ни водят те и защо? Собствените ни сънища са мъдростта на вътрешното ни познание:
– Показват ни, когато сме в безизходица, когато грешим или сме в конфликт
– Помагат ни да се освободим от стари рани и колективни предразсъдъци
– Дават ни отговорите на важни за нас въпроси
– Повеждат съзнанието ни към истинските житейски ценности
– Лекуват ни с уникалната си мъдрост и трансформиращите си енергии

Докато продължаваме да пътешестваме съзнателно и изпълнени с почтителност към сънищата си, ние приемаме все по-нарастващата отговорност за качеството на своя живот, научаваме се да се освобождаваме от мислите, които ни задържат на едно място, и се превръщаме в проводник на изцелителната енергия – за себе си, за хората около нас и за цялата Земя.

За автора:
Доктор Дейвид Гордън получава научната си степен през 1973 г. от университета „Кейс Уестърн Ризърв” и се посвещава на частна практика. Член е на Международната асоциация за изучаване на сънищата. През последните двадесет години ръководи семинари и групи за работа със сънища. Водещ е на радиопрограма, наречена „Работа със сънища”. Изнасял е лекции на тема сънища, митология и духовност както в своя Институт за сънища в Норфък, Вирджиния, така и из цяла Северна Америка.

Издава: ИК "Кръгозор"
Корична цена: 14 лв.
Премиера: 14.7.2008 г.

* * *

Разбираме ли жестовете си
За силата на мисълта

Сподели в: