Разбивачът Ралф

РАЗБИВАЧЪТ РАЛФ

Walt Disney Pictures

Жанр: Aнимационна комедия

Премиера: 2 ноември 2012 г.

Озвучен в оригинал от: Джон Райли, Сара Силвърман, Джак Макбрейър, Джейн Линч

Озвучен на български от: Стефан Сърчаджиев, Петър Бонев, Милица

Гладнишка, Таня Димитрова, Любомир Младенов

Режисьор: Рич Мур

Продуцент: Кларк Спенсър

Анимационно студио Disney и режисьорът, носител на награда „Еми”, Рич Мур /телевизионните сериали “Семейство Симпсън”, “Футурама”/ повеждат зрителите на весело и динамично като видеоигра пътешествие в “Разбивачът Ралф”, историята на Лошия в компютърна игра, решен да докаже, че може да бъде и Добрия.

Разбивачът Ралф (с гласа на Стефан Сърчаджиев) копнее да бъде обичан като идеалния Добър герой в неговата игра Майстор Феликс (с гласа на Петър Бонев). Проблемът е, че никой не обича Лошия. Но пък всички обичат героите… така че, когато се появява нова и модерна стрелкова игра с печената Сержант Калхун (с гласа на Таня Димитрова), Ралф я приема като своя пропуск към героизма и щастието. Той се промъква в играта с простичкия план да спечели медал. Скоро обаче съсипва всичко и случайно освобождава смъртоносен враг, който заплашва света на компютърните игри. Единствената надежда на Ралф е Ванилъпи фон Швийц (с гласа на Милица Гладнишка), млада размирница от състезателна игра със захаросани картинги, която е може би единствената, в състояние да научи Ралф какво означава да си Добрия. Но дали той ще осъзнае, че е достатъчно добър да бъде герой, преди за всички в аркадните игри да излезе надписа “Край на играта”?

“Разбивачът Ралф” е наситена с действие и визуално впечатляваща анимационна комедия с контрастиращи светове, нови за големия екран. Продуцирана е от Кларк Спенсър /”Лайло и Стич”, “Болт”/.

Сподели в: