"Радостта от храненето" не е книга за отслабване, а система на хранене

На 27 януари в пиано бар „Камино“ Петя Рева представи новата си книга – втората част на бързия наръчник за здравословен живот „Радостта от храненето“, издание на „Ентусиаст“. Сред гостите на събитието бяха едни от най-популярните личности у нас, представители на българския обществен и политически елит, както много журналисти, приятели и близки на авторката. Всички присъстващи получиха специален подарък – книгата „Радостта от храненето“ с личен автограф от Петя Раева и саше със специална хранителна добавка за отслабване, базирана изцяло на билкова основа, която авторката разработва съвместно с екип от специалисти.

Модератор на събитието беше Пейо Филипов, известен на широката аудитория от предаването „Имаш поща“, а в официалната част се включиха авторката Петя Раева, Виктория Бисерова, управител на издателство „Ентусиаст“, и Галина Палазова от „Зона Фарма“. „Убедена съм, че има какво да научите от тази книга и най-вече за любовта към живота, която ни разкрива Петя.  Сигурна съм, че това е правилната рецепта“, сподели Виктория Бисерова. Препълнената с гости зала на заведението развълнува  авторката, която беше кратка в думите си, но точна и ясна, такава, каквато я познаваме и от парламентарната трибуна: „Вълнувам се, защото тази книга е плод на нещо, което излезе от сърцето и душата ми. Мили приятели, наслаждавайте се като мен на живота и на радостта от него!“. Галина Палазова запозна присъстващите с новата биохранителна добавка New Green Line, която е  един от най-надеждните партньори по пътя към оптималната фигура.

„Книгата ми не е за отслабване, тя предлага начин за по-здравословен живот“, споделя Петя Раева, която е приложила на практика своите методи и  е отслабнала  с повече от 30 кг. Така тя се превръща в най-достоверното рекламно лице на своята теория за храната и храненето, които разглежда като състояние на тялото и духа. Книгата представя личната философия  на авторката,  утвърждаваща,  радостта от храната, и то не само в процеса на приготвянето и консумирането ѝ, но и от споделянето ѝ с приятели и добра компания. Храненето е разгледано като социален акт, а не като първично задоволяване на глада, а отслабването се постига не с мъчителен глад, а със здравословна система на хранене.

„Радостта от храненето“ разбива всички митове за отслабване и популярни диети. В отговор авторката разкрива ефективни и лесни за изпълнение трикове за оформяне и поддържане на мечтаното тяло. И най-важното – дава отговор на вечния въпрос как да контролираме глада. В книгата е синтезирано всичко, което трябва да знаем за храните и храненето, както и за течностите, ако искаме да сме в добра форма и здраве.

Сред гостите на събитието бяха министри от правителството на Пламен Орешарски, от служебните правителства на Марин Райков и Георги Близнашки, депутати, светски и популярни личности, сред които Владимир Кaролев, Мартин Захариев, Ники Кънчев, Нидал Алгафари, Ирмена Чичикова, Евгени Минчев, Гергана Малкоданска, Поли Паскова. Специално за присъстващите Пейо Филипов прочете избрани откъси от книгата, а за доброто настроение на присъстващите се погрижиха едни от най-актуалните музикални групи.

За Петя Раева

Петя Раева е родена през 1976 г. в Пловдив. Тя е български политик, народен представител от парламентарната група на Движението за права и свободи в 41-то и 42-то Народно събрание.

Първата ѝ книга „Радостта от храненето“ се радва на огромен успех!

Сподели в: