Радостина Колева с клип към песента Метеор““

Радостина Колева има участия и призове от редица национални и международни конкурси и фестивали, като някой от тях са: “Откритие” (1998г.), “Славянски базар във Витбеск“ – Беларус (1998г.), “Близо до звездите” – Украйна (1999г.) и др. За много кратко време, тя се превръща в един от най – титолуваните млади изпълнители в България. Освен музиката, нейна страст е и поезията. Радостина е писала текстове за редица български изпълнители като: Искрен Пецов, Маргарита Хранова, Deep Zone Project, както и за Надя Казакова от “Музикална Академия Ку – Ку бенд”, като част от нейния екип.

На широката публика тя  е позната от конкурса на БГ радио “Стани известен”, който тя спечели с текста си за песента “Ако някога” реализирана от “Супергрупата на България”. Вече е факт и първият видеоклип на Радостина към песента “Метеор”. Музиката е на Славчо Николов от Б.Т.Р., текстът – на Радостина, а аранжиментът – на Алекс Нушев и Славчо Николов. Нежността и топлото усещане, което ще ви създаде “Метеор”, ще ви накара да “влезете” в песента и да усетите силния емоционален заряд, които тя носи.
Снимките на видеоклипът са осъществени в Министерство на земеделието със специално разрешение от Началника на кабинета Метин Шабан и от Министър Нихад Кабил. Още един толеранс към таланта на Радостина е отварянето на Министерството за пръв път в неделен ден, заради заснемането на “Метеор”.

Режисьор на лентата е Ники Нанков, гримът е дело на Бонни, а момчето от клипа не е модел, а пианист. Това е близкият приятел на Радостина – Явор Ботушаров. Певицата е облечена в красива червена рокля на “Готие”, която допринася за стилната визия на видеото.
 

Сподели в: