Радослав Йорданов поставя втора част на моноспектакъла "Red"

Актьорът и режисьор Радослав Йорданов е решен да направи нещо още по – интересно за втората част от магнетичния моноспектакъл „RED“. Премиерата ще се състои 23 май от 21:00 часа в „Студио 5“ в НДК.

За спектакъла:
Персонажите, макар и същите, имат съвсем нови истории, които ще бъдат не по-малко интересни и завладяващи. Всички са преобразени и готови за нови разтърсващи моменти. RED2 ще започне с един нов герой – радио водещ, който решава да превърне сутрешния блок, който води в арена на истината, преобръщайки целият илюзорен свят, жиевещ около него с главата надолу.

„Успеха на представлението „RED“ ме подтикна да направя и втора част, която е изцяло от мои техстове. Освен това всички отдавна ме питат: „Хайде, няма ли да има втора част?“. Толкова много ме питаха, че най – накрая реших да направя. Много се вълнувам и още уча текста, защото постоянно ми хрумват нови неща, които да добавя, а други пък решавам да махна. Така ще е вероятно до самия ден на премиерата. Обещавам, че ще бъде интересно и изключително драматично! Не съм забравил и комедията, тя е любимото ми звено в цялата конструкция. Сигурен съм, че RED2 ще се хареса, не по малко от RED. Най – важното е, че не е нужно да сте гледали първата част за да гледате втората, защото двете представления са съвсем отделни по същността на своето съществуване.“
Радослав Йорданов

Вход – 8 лв., преди представлението

Сподели в: