Радио Z-Rock – на 1 година

От 8 октомври 2007 г., понеделник, в ефира на Z-Rock започват всенародните веселия за първия рожден ден на рок радиото на България. В продължение на една седмица слушателите ще бъдат възнаградени за фенството си с много музика, големи награди и свежо присъствие на интересни гости в студиото. Всеки ден водещите ще се срещат с различни приятели на рок музиката.

Началото ще даде неуморният Буги, чиито първи гости са момчетата от БТР. Наско и Слави ще забият нещо на живо в студиото, ако Буги се държи “прилично” с тях. До края на седмицата при сутрешния водещ на Z-Rock ще гостуват основателите на фенклуба на Ролинг Стоунс в България, дългогодишният редактор на в. “Стършел” – Кръстьо Кръстев, Звезди от Ахат и много други.

На самия рожден ден на Z-Rock, 13 октомври, Буги ще се опита да влезе в “Рекордите на Гинес”, като забавлява слушателите цял ден. Компания ще му правят Епизод и Монолит, които ще му помагат с воденето на многочасовия маратон.

Продължението на “Големите празници” ще се случва при Елена Розберг. Чародейната сила на Елена ще обезоръжава Христо Мутафчиев, Андрей Слабаков, Мартин Карбовски, Валентин Ганев, които ще бъдат гости на “Голият обяд”. В понеделник водещата ще разговаря с Магърдич Халваджиян, за който се знае, че е голям рок фен. Специален гост в предаването между 10:00 и 14:00, в сряда пък, ще бъде медийният предприемач и издател Мартин Захариев. Той е признал, че слуша Z-Rock непрекъснато и е обещал да поздрави слушателите с нещо любимо от музикалната си колекция, която наброява повече от 10 000 диска. Заедно с неотразимата Елена Розберг, Мартин Захариев ще влезе в ролята на водещ на “Голият обяд”.

Загадъчният глас на Hijack Show – Краси Москов, ще разнищва случващото се със Свилен от Остава, Димитър Василев-Нуфри, Уикеда, Ники Кънчев. Учтивият Мос, както е по-известен той сред своите фенове, е поканил и някои от най-верните слушатели на Z-Rock, които ще поздравят любимото си радио пряко от студиото на медията-рожденик.

За всеки от гостите, Буги, Елена и Краси са подготвили закачливи блиц интервюта със “Седемте въпроса на…”. По непотвърдени данни, водещите на Z-Rock напоследък не спят, в трескава подготовка за “Големите празници”, за първия рожден ден на машината Z-Rock.

През цялата следваща седмица слушателите ще имат възможност да участват в това, което се случва в ефир. И всеки ден ще могат да спечелят два билета за големия концерт на Deep Purple, два диска с лайф на рок легендите, които пристигат в България за рождения ден на Z-Rock, както и автобиографията на Ян Гилън.

Тук е мястото да припомним, че само за 4 седмици бяха продадени 6000 билета за концерта на легендарните Deep Purple. Едно обещаващо начало за отбелязването на първия рожден ден на Z-Rock.

Сподели в: