Пътуване до Абу Даби е специалната награда с билети за "Бързи и яростни 7"

За големите фенове на Ван Дизал – започнаха предварителните продажби за филма „Бързи и яростни 7“ във всички кина в страната.
Култовата поредица на висока скорост ще направи своя дебют на голям екран предпремиерно на 1 април. Последната гонка на един от най-обичаните актьори на Холивуд – Пол Уокър, ще излезе на голям екран дни преди световната премиера за радост на най-запалените фенове на бензина и високите скорости.

За да бъде изживяването още по-пълно, Cinema City предлага на феновете истински маратон. Преди първата прожекция на „Бързи и яростни 7“ в кината от веригата ще бъде показан и „Бързи и яростни 64. Така най-големите фенове ще имат възможност да се насладят на два пъти повече гонки, два пъти повече красиви жени и ще заредят кръвта си с два пъти повече бензин!

А един от тях  ще получи най-автентичното преживяване, като замине за една от екзотичните локации на филма – Абу Даби, където ще бъде записан в дрифт училище, ще посети уникалния Ферари парк и ще се разходи със самолет над един от най-красивите градове в света. Повече информация за играта можете да намерите на www.cinemacity.bg.

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 идва в кината, IMAX и 4DX със световна премиера на 3 април 2015 г.

Сподели в: