Пътуване в минали животи

Най-личното, най-разтърсващото и най-трансформиращото пътуване, което човек може да предприеме е да попътува в своите минали животи. Това начинание е за непредубедените от вяра и религия, за смело търсещите своя потенциал хора, за мислещите отвъд рамките на обичайното решение на житейските трудности и здравословни проблеми, за тези, които искат реално да променят живота си, а да не чакат той да ги промени.

Книгата е увлекателен разказ на нейните преживявания, както и случаите на нейни приятели и клиенти, тя съдържа и много практически указания и предложения, с които всеки човек може да направи първите си стъпки към опознаване на своето дълбоко и забравено аз, за да отвори нови хоризонти в живота си.

Мира Кели, благодаря за чудесната книга!

"Пътуване в минали животи" от Мира Кели е на издателство "Кибеа", 2015 г., част от поредицата "Познай себе си" .
Откъс от книгата вижте тук.

Регресионистът Мира Кели е родена и отраснала в България, където на 13-годишна възраст има мощно регресивно преживяване. С огромен кураж и вяра в сърцето Мира следва интуицията си и заминава за САЩ, където посещава колеж. След като завършва право, работи като корпоративен адвокат за голяма фирма в Ню Йорк. Едно болезнено заболяване я кара да преоткрие моменталното физическо и емоционално изцеление, което предлага регресията.

След много колебаня тя сменя своя житейски и професионален път на 180 градуса. От няколко години тя се занимава с хипнотична регресия, пътува много по света, води семинари и консултации и така помага на хората на променят живота си чрез този метод.

Историите от сеансите на Мира са включени в „Сбъднати желания“ на д-р Уейн Дайър и „Случват се чудеса“ на д-р Брайън Л. Уайс, а някои от тях са били качени на сайта Oprah.com.

Сподели в: