Пътуване във времето и незабравимо парти с The Smugglers Collective

Последното за сезона парти от поредицата Smugglers Swing club ще носи ретро футуристичния дух на филма “Пътешествие до Луната” от 1902г.

На 15 юни от 21:00 часа столичният клуб Mixtape 5 ще отвори врати за всички пристрастени към винтидж културата и звука от 40-те, 50-те, 60-те години до днес. 

Партито представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава swing срещу electro-swing. По този начин ще бъдат покрити всички разклонения на swing и Rock’n’roll музиката от 40-те години до днес, когато electro-swing течението изживява своя възход. Зад пулта ще бъдат, разбира се, The Smugglers Collective. В electro-swing частта за пръв път ще се включи и саксофонист на живо в лицето на Денис Попстоев от Southwick, който ще придаде един live привкус на сета на DJ дуото.

Освен стилно ретро и нео-ретро звучене, събитието ще предложи на своите гости незабравимо пътуване във времето, в което танци, музика и мода от изминали епохи, ще преживеят своя ренесанс за една нощ. Отново ще бъде обърнато специално внимание на танците, като по време на събитието гостите ще станат свидетели на зрелищни демонстрации на lindy hop и charleston. Ще има автентичен vintage будоар, на който всички желаещи да се преобразят поне за една вечер ще могат да си направят грим и прическа. Гостите на партито ще имат възможността да си направят фото сесия в цялостен оригинален ретро декор, вдъхновен от филма “Пътешествие до Луната” от 1902 година.

Поредното издание на Smugglers Swing club отваря врати за всички омагьосани от музиката и естетиката на отминалото време. Началният час е 21:00, а стартът на винтидж-треската ще бъде даден в 22:00 часа. Входът е на цена от 7 лева, без предварителна продажба на билети.

Сподели в: