Пъстър парад и младежко изложение

Сборният пункт на парада е в Студентски град пред зала „Христо Ботев” в 10 часа, като шествието ще премине по бул. 8-ми декември и крайната цел ще е парк „Мир и дружба” (парка срещу УНСС),  където ни очаква забавна програма, анимация, конкурси, музика на живо и много игри, изненади и награди, в които ще вземат участие малки и големи. Мотото на събитието е "Свали си сивите дрехи", така че, сложете пъстри дрехи с пролетно настроение.

Участие в парада ще вземат децата и учениците от учебните заведения (детски градини и училища) в район „Студентски”, студенти, учащи, както и всеки, пожелал да се включи с усмивка и весела закачка. Желанието ни е да и бъдат представени дейности, допринасящи за здравословно, пълноценно и забавно запълване на свободното време на младите хора.

Идеята на този парад е да покаже един различен от общоприетия поглед върху Студентски град; да покаже, че това е едно наистина пъстро и младо място, в което има неподозирани възможности за младите хора. Това е парад на различните, креативните, творящите, можещите, мислещите млади хора, на цветните идеи. Ето защо точно Студентски град е най-подходящ за провеждането на тази инициатива.

Ще очакваме всички, които имат желание и показват отношение за развитието на нашият град. Нека с общи усилия да превърнем София в пъстра, изпълнена с неограничени възможности европейска столица на културата, спорта и здравословен начин на живот.

В Арт Клуб ресторант „Жреци на музите” ще се състоят:

На 11-ти април вечерта- двойна доза хумор с комедийните групи Генно модифицирани артисти и 3 ½ от 20:00
На 12-ти април отново от 20:00 – руско парти с песните, изпълнени от певиците от училище “D Stars”, и с караокето, осигурено от Коцето-Калки.
На 13-ти април вечерта фиестата ще избухне от 21:00 с Обратен ефект.

Сподели в: