Първо идва тайната, а след нея и Лара Фабиан за концерт

Тази година Лара Фабиан ще бъде специален гост в България – на 23 октомври в зала 1 на НДК. Тя ще изпее най-известните си парчета, както и част от новия си албум. Цената на билетите е от 50 до 100 лв. и ВИП 150 лв.

Тази седмица пуснаха в продажба за първи път в България новия колекционерски албум на световната звезда “Le Secret”. Специално за меломаните албумът съдържа двойно CD и DVD, плюс книга.

Само за няколко дни LARA FABIAN направи фурор на световното си турне. По последна информация от канадски медии феновете й в Квебек направо полудяли след като певицата посветила песента под чието име издава и последния си албум „Le Secret” (‘Тайната’) на Канада. „Много време мина от последния й концерт и всички бяхме много екзалтирани, нетърпеливи да чуем новия албум наживо“ – споделят фенове. За утрешния концерт в Монреал билетите са свършили две седмици след обявяването му.

Можете да ги закупите на Билетен център НДК, в магазини Пикадили, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg

Сподели в: