Първото за годината поетично кафене е с тема "Начало"

Честита Нова година на всички поети, кандидат-поети и поетично настроена публика. От екипа на Kafene.bg ви пожелаваме щастлива и здрава година изпълнена с много творческо вдъхновение.

Първото за 2012 година "Поетично кафене" ще се състои на 29 януари, неделя, от 15.30 часа в Студио 5 в НДК. Темата е "Начало".

С настъпването на Новата година ви предлагаме да развихрите фантазията и вдъхновението си и да напишете в рима за – началото. Темата е наистина безкрайна и ще се радваме да разберем както за новите начинания, които ви предстоят през тази година, така и за съдбоносните начала, които са белязали вашия живот.
А има ли всяко начало и край?

Очакваме поети и публика за да се насладим на авторска поезия с тема "Начало".

Вход: 2 лв.

За Поетично кафене:
Поетичните кафенета са традиционни ежемесечни сбирки на Kafene.bg, на които четем стихове и импресии по зададена тема, авторски, но също така и любими чужди творби. Срещите ни нямат състезателен характер, а имат за цел да споделим общата си любов към красотата на поетичното изкуство. Естествено поетите, като хора на изкуството, имат нужда от зрители, затова каним не само автори, но и аплодираща публика, която обича рециталите.

Регистрирайте се за поетично кафене

Отзвук от предишни издания на "Поетично кафене":

16 поети стигнаха до Космоса в Поетично кафене „Свят”

Бяла поезия стопли с нежност и любов "Поетично кафене"

Смешни обяви от Емил Иванов в "Поетично кафене"

Весислава Савова, Мариана Еклесия и Иван Христов четат поетични "Думи"

Сподели в: