Първи снимачен ден за Долф Лундгрен в „Ню Бояна”

19 февруари 2008 г., София. Долф Лундгрен (Dolph Lundgren) играе екшън герой в новата продукция на американската „Ню Имидж” с работно заглавие „Директен контакт” (Direct contact). Снимките започнат днес в „Ню Бояна” и ще продължат четири седмици. 

През този период в снимачна площадка ще бъдат превърнати също стадион „Локомотив”, столично заведение, различни места в Панчарево и Равно поле. В „Ню Бояна” снимките са на закрити декори.

В „Директен контакт” героят на Долф Лундгрен – Майк, е затворник, на когото предлагат секретна мисия. В замяна му гарантират законно измъкване от затвора. Майк приема сделката като вярва, че тя идва от правителството. Но се оказва, че е нает от американски бос от подземния свят, за да спаси отвлечената му дъщеря Ана (Джина Мъри Мей (Gina Marie May)). Информацията, с която Майк разполага е, че Ана е в България. Той тръгва по следите й, за да се срещне с местните мафиоти, набедени за отвличането й. Ролите на част от “лошите’’ са поверени на Майкъл Паре (Michаel Pare), Владимир Владимиров, Ути Бъчваров и Башар Рахал в ролята на български генерал. Мисията на Майк е успешна, но изненадата е, че отвличането на Ана е заблуда. Историята завършва щастливо. Ана и Майк се оказват влюбени и много богати.

Режисьор и продуцент на филма е Дани Лернер. Реализацията е от изцяло български екип. 
 
               

Сподели в: