Първи разпалващ трейлър на "Игрите на глада: Възпламеняване"

„Всяка революция започва от една искра“ и първият трейлър на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване я запали, а с нея и очакванията на милиони кинофенове по света. В неделя, по време на наградите на MTV, под огромна горяща сойка присмехулка видеото беше представено за първи път от актьора Лиъм Хемсуърт.

По време на церемонията Дженифър Лорънс, която се превъплъщава в ролята на безстрашната Катнис Евърдийн, получи поредни отличия за изпълнението си в „Наръчник на оптимиста“, за което грабна и тазгодишния „Оскар“ за главна женска роля. Най-авторитетната музикална телевизия я отличи с призовете „Най-добра актриса“ и „Най-добра екранна целувка“ с екранния й партньор Брадли Купър.

В ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване Катнис Евърдийн и Пийта Меларк се завръщат у дома, след като побеждават в 74-те Игри на глада. Победата означава да напуснат семействата и най-близките си приятели, за да поемат на „Турнето на победителя” през всички окръзи в Панем.

По време на обиколката Катнис усеща, че искрата на нейното неподчинение е възпламенила недоволството в няколко окръга, където се надига бунт. Въпреки това, Капитолът продължава да държи гнева под контрол, тъй като Президентът Сноу вече е започнал подготовката на 75-те юбилейни Игри на глада. Провеждани на всеки 25 години, с неочакваните си правила те заплашват да променят Панем завинаги.

През изминалата седмица създателите на филма разкриха и нови кадри от продукцията с някои от останалите актьори в екипа на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване. Сред тях са Филип Сеймур Хофман (хитрият гейммейкър Плутарх Хевънсбий) и Лиъм Хемсуърт в ролята на Гейл (приятелят на Катнис от Окръг 12). Във филма ще видим отново Елизабет Банкс (Ефи Тринкет), Уди Хареслън (Хеймич Абърнати), певецът Лени Кравиц (Цина), Стенли Тучи (Цезар Фликерман), Доналд Съдерланд (Президентът Сноу). Новите лица в ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване са младата актриса Джена Малоун (Джоана Мейсън), Сам Клафлин (Финик), Джефри Райт (Бийти ), Стефани Ли Шлунд (Кашмир), Алън Ричсън (Глос), Мария Хауел (Сийдър), Роджър Митчъл (Чаф), Бруно Гън (Брут), Мита Голдинг (Енобария), Лин Коен (Магс) и др.

Режисьор на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване е Франсис Лоурънс (“Аз съм легенда”), а продуценти са Нина Джейкъбсън и Джон Килик.

Официалната премиера на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване е на 22 ноември 2013 г. в кината и IMAX.

Сподели в: