Първият трейлър на „Хобит: Битката на петте армии“

На 19 декември Хобит: Битката на петте армии“ ще излезе по кината, след като първите два филма от поредицата реализираха бокс офис от над 2 милиарда долара.

Първият трейлър на „Хобит: Битката на петте армии“ подготвя феновете за грандиозния финал на трилогията. С типичния си режисьорски размах Питър Джаксън ще сложи край на историята за Средната земя. Първите кадри от филма навяват тъга, но и загатват колко епичен ще бъде филма. Истинските фенове на романите на Дж.Р.Р. Толкин ще забележат и множеството неясни кадри. В един от тях Гандалф лежи на бойното поле, докато Билбо разказва, че ще си спомня за всички, най-вече тези, които не са оцелели.

Една от големите изненади в първия трейлър на „Хобит: Битката на петте армии“ е музиката. Ясно можем да разпознаем песента, която Пипин Тук – един от най-верните другари на Фродо, пее във Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена. Това е поредното доказателство за майсторския размахна Питър Джаксън и ни подсказва, че последната част от трилогията „Хобит“ ще бъде по-свързана с „Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена“, отколкото очакваме.

В „Хобит: Битката на петте армии“ ще видим отново емблематичния Иън Маккелън като Гандалф Сивия, Мартин Фрийман в ролята на Билбо Бегинс и непоколебимият Ричард Армитидж в ролята на Торин Дъбощит, Бенедикт Къмбърбач в ролята на Смог. Редом до тях отново застават Еванджелин Лили, Орландо Блум, Люк Евънс, Кейт Бланшет, Хуго Уейвинг, Лий Пейс.

Прочетете още:
По кината тръгва трилърът ,,Люси”

Сподели в: