Първият отмъстител: Войната на героите тръгва по кината

Приключенският екшън "Първият отмъстител: Войната на героите" тръгва по кината на 29 април: 3D,IMAX 3Dи 4DX. Българската премиера е само седмица преди преставянето на лентата в САЩ.

Филмът продължава историята след „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ и Стив Роджърс повежда нов екип Отмъстители в неспирната им борба за опазване на човечеството от най-различни заплахи. След като международен инцидент с участието на Отмъстителите дава жертви, политическият натиск за създаването на система за публична отчетност и управляващ орган, който да ги следи и води.

Новата ситуация внася разкол и ги разделя на две – една част е поведена от Стив Роджърс, който иска Отмъстителите да имат свободата да пазят човечеството без намесата на правителството, а другата следва необичайното решение на Тони Старк да подкрепи държавна намеса. Пригответе се да изберете страна и да се включите в неспирния екшън между двата фронта.

*  *  *
Актьорски състав: Крис Еванс, Робърт Дауни Джуниър, Скарлет Йохансон, Себастиан Стан, Антъни Маки, Дон Чийдъл, Джереми Ренър, Чадуик Боузман, Пол Бетани, Елизабет Олсън, Пол Ръд, Емили Ван Камп, Франк Грило, Мартин Фриймън с Уилям Хърт и Даниел Брюл
Режисьор: Антъни и Джо Русо
Продуцент: Кевин Фейги
Изпълнителен
продуцент: Луис Д‘Еспозито, Виктория Алонсо, Патриша Уитчър, Нейт Мур, Стан Лий
Сценарист: Кристофър Маркъс & Стивън Макфийли

Сподели в: