Първият онлайн сериал „Пред разкритие“ стартира днес

Днес точно в 17 ч. ще бъде излъчен пилотният епизод на първия у нас онлайн сериал „Пред разкритие“. Всеки желаещ да се запознае с екранното семейство Филипови, може да посети специално създадената за целта секция в сайта за видео споделяне Vbox7.com, а по-рано днес екипът на продукцията разпространи хумористичен тийзър, подсказващ комичния характер на шорткома:

http://vbox7.com/play:b897373816

Още в първия епизод ще станем свидетели на основната сюжетна линия – взаимоотношенията на семейство Филипови и техния съсед, в чиято роля ще гледаме Митко Павлов.

Онлайн сериалът „Пред разкритие“ ще се излъчва всеки четвъртък от 17 ч. Първият сезон се състои от 8 епизода като всеки един от тях е с интерактивен финал – зрителите сами ще могат да избират неговия завършек.

Екипът на „Пред разкритие“ призовава зрителите да следят внимателно подробностите в диалога и различните сцени, тъй като в най-скоро време предстои да бъде обявена игра с въпроси и награди за най-активните.

„Пред разкритие“ попада в новия за България жанр „шортком“. Всеки един от епизодите ще бъде с продължителност между 3-6 минути, което ще позволява на зрителите да го следят по всяко време и през различни мобилни устройства с достъп до интернет.

В ролите ще видим Пламена Гетова, Маргарита Хлебарова, Станислав Тодоров, Тодор Димитров, Сами Антонов и Божана Мановска. Гост-звезда е Митко Павлов.

Сподели в: