Първа среща за 2014 на литературен клуб "Галактики"

На 12 февруари, от 19.30 часа, в бар Трип Тен под Моста на въздишките зад НДК ще се състои първата среща на литературен клубГалактики“ за 2014-а година.

И тази година нашумялата поредица за фентъзи и фантастични четива на издателство „Колибри“ ще произвежда поводи за вълнуващи срещи и дискусии. В рамките на събитията всички заглавия от библиотека „Галактики“ ще се предлагат с 50 % отстъпка.

На 12 февруари Емануил Томов от Shadowdance.info, Христо Блажев от „Книголандия“ и водещият редактор на поредицата – Андрей Велков, ще обявят резултатите от Втория конкурс за кратък фантастичен и фентъзи разказ „Галактики“, а победителите ще имат възможност да представят своите творби.

Ще се състои премиерата на книга 2 от сайбърпънк трилогията „Метрозоната“ на Саймън Мордън – „Теории за полета“ е зашеметяващо продължение на „Уравненията на живота“, което българската публика вече познава.

 А заедно с Алек Попов и Любен Дилов-син, две личности с ярки публични изяви и литературни постижения, ще поговорим за тенденциите в любимия ни жанр, захранван от нестихващия извор на Въображението.

Сподели в: