Първа безплатна демонстрация „Трениране на Успешни Учители“

Покана за Първата демонстрация в България, отворена за широката публика, на практическата програма „Трениране на Успешни Учители“ – (ТУУ) на д-р Томас Гордън, автор на едноименната книга на издателство „Колибри“.

Презентация ще се състои на 09 април от 18.00 ч. до 20.00 ч. в книжарница „Гринуич“, бул. „Витоша“ № 37 ,София

Тази уникална по рода си презентация ще е от полза за всички професионалисти заети в сферата на образованието, учители, възпитатели преподаватели във висшите училища, специалисти в сферата на неформалното образование, ръководители на образователни институции и социални услуги.

Повечето учители знаят как да преподават. Поначало всички са солидно подготвени по съответния предмет и знаят как да го преподават.Малцина, обаче, са учителите с подготовка по ежедневно общуване, които освен това да притежават онези умения в човешките взаимоотношения, които да им позволят да ръководят всички човешки фактори явяващи се пречки пред учебния процес.

 

– Събитието ще открие Дарина Георгиева, представител на Институт Gordon Training International за България, която ще представи автора д-р Томас Гордън (1918–2002) – номиниран три пъти за Нобелова награда за мир, носител на златния медал на Американската фондация на психолозите и основател на Gordon Training International.

– Философията и основната концептуална рамка на програмата „Трениране на Успешни Учители “ (ТУУ) ще представи нейният координатор за България, Мариана Шмит.

– На въпроса : Кои са препятствията пред обучението и възприятието и как да се справим с тях ? ще отговори психолога Юлия Попова

Сертифицираните инструктори по програмата ТУУ ще направят пред публиката и конкретни демонстрации -как да се справим с неприемливото поведение на ученика, кои са на типичните начини на противопоставяне (конфронтация) и повече за умението Аз –послание.

 

Събитието, което ще продължи два часа, е с вход свободен и отворено за широката публика!

09 април от 18.00 ч. в книжарница „Гринуич“, бул. „Витоша“ № 37, София.

Сподели в: