Първата сватба в историята на Биг Брадър

Граждански брак между двама участници във втория сезон на VIP Brother бе сключен на 01 април 2007 г.– Здравко Василев (29 години) и Христина, до вчера Стефанова, от днес – Василева (29 години). Церемонията се състоя извън къщата на Биг Брадър, продължи близо час и приключи със завръщането на семейство Василеви в Бояна.
Бракосъчетанието бе извършено в сградата на Софийска община от кмета на град София Бойко Борисов. Единствените свидетели на брачната церемония в столична община бяха кумовете на семейство Василеви, Венета Райкова и Тишо както и малката им дъщеря Яница, шаферка на подписването.

Рекордно бързо бе ушита кристална рокля за Христина във формата на кралска орхидея, подарък от ASTELLA ATELIER

За по-малко от два дни бе ушита булчинската рокля на Христина. Самата Аля Милушева подари на Христина истински шедьовър от органза и кристали. Булчинската рокля “Tulipia” е в цвят слонова кост, с уникален корсет от копринен сатен и органза от лимитирана колекция Valentino Bridal, с ръчно изработени воали във формата на кралска орхидея, а полата наподобява ефирни листа на цвете от копринена органза с бродирани точки актуални за сезона.
Тоалета има инкрустирани 700 кристала Сваровски. Част от тях са от вътрешната страна на корсета и са в синьо – цветът, който символизира щастливия брак.
Малката Яница също получи подарък – миниатюрно копие на тоалета на Христина с 250 кристала Сваровски. Здравко беше в костюм Версаче.

Сподели в: