Първата официална автобиография на Майкъл Бубле ще излезе през есента

Мемоарите на Майкъл Бубле ще излязат в специално издание през октомври тази година, като в тях ще има екслузивни за книгата фотографии на певеца. Така милионите верни фенове на Майкъл Бубле по света ще имат уникалната възможност да се докоснат до личния свят на своя любимец и да усетят какво е всъщност да си Майкъл Бубле. Страниците на мемоарите му ще съдържат информация, която дава достъп на читателя до непознати и скрити страни от живота на Бубле, като в същото време ще са наситени с типичния за него чар и чувство за хумор.

Арт директор на проекта е Дийн Фриймън (Dean Freeman), който е работил по бестселъри като автобиографията на Дейвид Бекъм – “Моята истина”.

Преди да излезе очакваната първа официална книга от Майкъл Бубле през есента, канадецът ще зарадва феновете си с поредната серия концерти от турнето в подкрепа на последния му албум – “Crazy Love” и специалното двойно издание “Crazy Love – Hollywood Edition”. Бубле ще изнася концерти в САЩ до края на юни и след това, от 5-ти август, ще се завърне за няколко участия на родна земя. Снимки от “Crazy Love Tour” може да намерите на официалния сайт на Майкъл Бубле. 

Албумите “Crazy Love” и “Crazy Love – Hollywood Edition” на Майкъл Бубле са и на българския музикален пазар.

Сподели в: