Първата българска аудио книга

Една успешна компилация, между превърналата се във бестселър “Светлина след смъртта” и втората книга на авторката –"Кой казва, че знае неговото име..?", която предстои да излезе в началото на следващата година.

Завърналата се наскоро от Турция  Ваня Червенкова, представи медийния си проект с нов имидж.  Там тя се подложи на редица тежки пластични операции в престижна Истанбулска  клиника, за да се сдобие с нова визия, което е едно от изискванията на бъдещия и режисьорски екип  на документалния филм, който ще излезе на българския пазар следващата година. Бизнесдамата презентира своята книга пред столичните медии и едни от най -близките си приятели, на фона на една уникална мултимедия, дело на екипа на Тренди вижън.
Нейни специални гости бях малчуганите от Дом за сираци „ Надежда”, кв.Младост- София.

Ваня благодари и на фабриката „Силвер фърст”, изработила рекордния брой от 300 000 копия, чийто собственик Светослав Велков и изпълнителния директор Борис Гълъбов лично уважиха с присъствието си . Сред гостите й бяха един от елитните столични стамотолози д-р Гайс Бадер и пластичния хирург доцент доктор Емил Георгиев участници в предаването  „Пълна прояна”.

С букет от бели рози изрази обичта и уважението си, завърналата се наскоро от Виетнам попизпълнителка Теди Кацарова.

Сред гостите бяха още  Ани Александрова създателка на Глобален Женски фонд, един от турските партнъорина Ваня Червенкова –  Бахри Мюмюн,Мистър България Али Алиев,Иван Карачоров- Попа,чийто албум предстои да излезе на пазара през януари. Ваня Червенкова е неговия нов продуцент, мениджър и издател.

Аудиокнигата съдържа 3 диска озвучена с уникални саунд ефекти и гласове, малка част от които могат да се чуят: www.vaniachervenkova.com.

Своя албум Ваня посвещава на невинните хора станали жертва на безумието по нашите пътища. С него Ваня казва своето категорично „Не” на една война, в която сами се унищожаваме. Част от приходите от продажбата на аудиокнигата щв бъдат дарени на сираците от Дом „Надежда”.

Сподели в: