Пуснаха допълнителни билети за детския мюзикъл "Мечо Пух"

Поради големия интерес към „Мечо Пух“ спектаклите на 16 и 17 ноември ще се играят на голяма сцена
Изключителен интерес предизвиква с появата си отново в афиша на Софийската опера и балет възстановката на мюзикъла за деца „Мечо Пух“. Билетите на 15 ноември отдавна са изкупени, запитванията за места не спират.

Поради тази причина уведомяваме вярната ни публика, че представленията на 16 и 17 ноември от 11.00 часа ще се играят на голяма сцена и в продажба вече са пуснати допълнително билети на касата на театъра.

„Мечо Пух“ е мюзикъл за деца по едноименната повест на А. А. Милн. Автор на музиката е Андрей Дреников, либретото е на Юлия Кръстева, стиховете са на Нина Сивинова, Андрей Дреников и Юлия Кръстева.
Диригент на постановката е Стефан Недялков, режисьор Юлия Кръстева, сценограф Борян Белчев, художник на костюмите – Християна Михалева, а хореограф – Вероника Ценкова.

В ролята на Мечо Пух зрителите ще видят Николай Павлов, в ролята на Зайо – Елена Стоянова и Надя Колева, в ролята на Прасчо – Силвана Пръвчева, в ролята на Бухала – Пламен Папазиков, в ролята на Йори – Ваньо Димитров, в ролята на Кенга – Анна Гавраилова, в ролята на Бебето Ру – Кристина Малюкова.
Участва оркестър на Софийската опера и балет и деца от балетна школа „Силует“ с директор Вероника Ценкова.

Билети за представленията на „Мечо Пух“ се продават на цени от 8 лв. (и за деца, и за възрастни) на касата на Софийската опера и балет, ул. „Врабча“ 1. Допълнителните билети за представленията на 16 и 17 ноември на голяма сцена вече са пуснати в продажба.

Сподели в: