Пуснаха в продажба билетите за Depeche Mode!

Тази сутрин, точно в 8:30ч. билетите за конецрта на великите DEPECHE MODE бяха пуснати в продажба! Ценните пропуски се продават в касите на Тикетпро в цялата страна и са на цена от 40 до 80 лева. Голямото шоу ще се състои на 18 май 2009г. на столичния стадион Васил Левски и ще се проведе в рамките на ТУБОРГ ГРИЙН ФЕСТ.

Още в ранните часове на деня пред билетен център НДК имаше внушителна тълпа от близо 700 запалени фенове на групата, повечето от които бяха заели своето място на опашката за билети още в ранния неделен следобед. Десет от най-големите ентусиасти, които първи си купиха билети за голямото шоу, бяха възнаградени за 17-часовото чакане с по един безплатен билет за концерта, а следващите десет – с по един диск от най-новия албум на групата, който се очаква да излезе официално през април 2009г.

Очаква се продажбите на билети за концерта на DEPECHE MODE да повторят по мащаби тези от 2006г., когато се състоя първия концерт на групата в България. Организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис призовават всички, които искат да видят новото мега шоу на ню уейв кралете на живо, да побързат! Ограничени количества билети все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в България и онлaйн на www.ticketpro.bg

Сподели в: