Пускат 2 извънредни Закуски в Тифани

Поради големия зрителски интерес в програмата на първия кино-литературен фестивал CineLibri се вклюмват още две извънредни прожекции на "Закуска в Тифани" в София!

Легендарният филм на режисьора Блейк Едуардс, вдъхновен от едноименния роман на Труман Капоти, ще бъде излъчен на:

11 ноември от 19.30 ч. в Евро Синема

12 ноември от 17.30 ч. в Културен център Г-8

12 ноември от 20.45 ч. в кино Одеон – билетите са изчерпани!

„Тя знае, че най-много сълзи са проляти заради сбъднати мечти. На нея не й е нужно легло, за да докаже женствеността си. Може да бъде секси, докато бере ябълки. Или докато стои под дъжда…"

Одри Хепбърн с лекота се превъплъщава в ролята на незабравимата Холи Голайтли в една от най-великите филмови адаптации на всички времена, създадена по мотиви от емблематичната новела на Труман Капоти.

„Нощта прелива в ден над пустото „Пето Авеню”. Докато Ню Йорк прогонва съня от очите си, една стройна фигура, ухаеща на вчерашни мечти, се отразява във витрината на най-известния бижутериен магазин в света. Скрита зад слънчеви очила, тясна черна коктейлна рокля и с вдигната коса, тя е олицетворение на сдържана елегантност, смекчена само от хартиената торбичка със сандвич и картонената чашка с кафе, които държи. Това е Холи Голайтли – такава, каквато я помнят всички, един самотен и искрящ скъпоценен камък сред толкова много по-дребни диаманти…”

В рамките на прожекциите в столицата книгата на Труман Капоти ще се предлага с 30% отстъпка.

Билети за прожекциите можете да закупите в съответните киносалони, на касите в НДК или през www.ticketportal.bg. Повече информация ще намерите на www.cinelibri.com!

Сподели в: