Пускат промо билети за учащи и пенсионери за концерта на Ishtar

Десет дни преди концертите на любимата ISHTAR пускат промоционални билети за ученици, студенти и пенсионери. Билетите ще бъдат намалени от 60 на 30 лева за София и от 40 на 20 лева за Велико Търново.

Съвсем скоро певицата, докоснала милиони сърца по света със своята музика, изпълнявана на 6 езика, ще огласи зала 1 на НДК в София и ДКС „Васил Левски“ във Велико Търново.

Феновете очакват с нетърпение своята Кралица на Изтока. Говори се, че ще бъде подготвено официално посрещане от почитатели на ISHTAR, подобно на това, което направиха многобройните фенове на обичания от няколко поколения CHRIS NORMAN. В последно време музикалната култура в България се засилва и еуфорията обзема все повече и повече хора. Възраждат се забравени традиции, като тази феновете да посрещат с почести и бурни викове своите музикални идоли. Концертите се превръщат не просто в забавление, а в начин на живот.

Не пропускайте концертите на ISHTAR на 12 април във Велико Търново, в ДКС „Васил Левски“, от 20 часа и на 13 април в София, в зала 1 на НДК, от 20 часа.

За всички фенове билети се продават на Билетен център НДК, Туристически Информационен Център Велико Търново, на касите на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg.

Сподели в: