Пускат правостоящи места за Роксет

Турнето на емблематичното шведско дуо Роксет, което започна в края на месец февруари 2011 вече е в Европа. Отзивите от преминалите концерти са страхотни.  След като посетят южната ни съседка Гърция на 27 май, Роксет ще пристигнат у нас около обяд на 28 май. Те ще бъдат настанени в луксозни апартаменти в 5-звезден хотел, където ще отдъхнат преди дългоочаквания концерт на стадион Георги Аспарухов  на 29 май от 20:00 часа. Интересът към събитието е наистина изключителен. Голяма част от билетите бяха светкавично разпродадени още с пускането им месеци преди събитието.

Ограничено количество седящи билети за трибуните на цени от 100 лева, все още могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и неговите партньори, както и онлайн.

Организаторите на концерта, София Мюзик Ентърпрайсис пускат от сряда билети за правостоящи на цена само от 50 лева.

Паралелно със супер успешното си турне, Роксет стремглаво превземат световните музикални класации. Само за период от 2 седмици хита от новия албум На Роксет "She’s Got Nothing On (but the Radio)" се изкачи от 9-то до челното 5-то място в световния чарт на американското радио Експрес. Класацията отразява 100-те най-слушани парчета в света за изминалата седмица.

По време на престоя си в България, Мери и Пер ще консумират подбрани биопродукти и разнообразни вегетариански специалитети в комбинация с популярно италианско вино. Задължително изискване е към менюто да има добавен прясно нарязан джинджър.

Световното турне на Роксет предизвика небивал интерес навсякъде по света, като логично следствие на напълно разпродадените концерти от миналогодишното им европейско турне. Българските фенове  на Мари и Пер нямат търпение да ги посрещнат у нас. А самите артисти са изключително ентусиазирани от световната обиколка и издаването на новия им албум.

Вижте още:
Нора е българският съпорт на Роксет

Сподели в: