Пускат нови билети пред сцената за концерта на AC/DC

Поради огромния интерес към билетите точно пред сцената, които свършиха още в първите дни след старта на продажбата и след огромно количество мейли, изпратени от страна на феновете към българския организатор на концерта, Болкън Ентъртейнмънт поиска специално разрешение от мениджмънта на AC/DC  за пускане на допълнителни билети.

Така още 3000 фена ще имат възможност да гледат легендарното изпълнение на AC/DC на стадион Васил Левски точно пред сцената. За целта ще бъде направено леко преструктуриране на схемата на стадиона. Новите бройки билети ще се продават на стандартната за тази зона цена от 130 лв. Феновете ще могат да си купят заветните билети след 09:00 часа в понеделник на 29 март от всички каси на Eventim.bg.

Междувременно остават броени дни до премиерата на филма Iron Man 2, чийто саундтрак е изцяло базиран на песните на AC/DC. По този повод в официалния си сайт AC/DC  обявиха грандиозна награда за един от феновете си! Всеки, който поръча предварително колекционерското CD/DVD издание на албума Iron Man 2 от http://www.sonymusicdigital.com/ac-dc/, ще има възможността да спечели китара, подписана лично от бандата. Саундтракът излиза на 19 април 2010 от Sony Music Entertainment, в България – за Вирджиния Рекърдс.

За тези, които обичат и книгите освен музиката, Джейн Албърт издаде наскоро „House of Hits”, посветена на J. Albert & Son. Това е австралийски лейбъл по-известен като първата звукозаписна компания на AC/DC, за която бандата издава ранните си класики High Voltage, T.N.T., Dirty Deeds Done Dirt Cheap и Let There Be Rock. Книгата проследява превръщането на J. Albert & Son от „невзрачно магазинче за часовници до един от най-старите семейни бизнеси в Австралия”.

* НОВАТА БРОЙКА БИЛЕТИ ВЛИЗА В ПРОДАЖБА НА 29.03.2010, 09.00 часа на www.eventim.bg *

Поради огромния интерес към така чаканото шоу, всеки ще може да закупи максимум по четири билета.
Цени на билети:
между 55 и 130 лв,
ФЕН ЗОНА – 120 лв,
пред сцена – 130 лв
ВИП билети – 200 лв

Сподели в: